Vintersport blog

Wintersportblogs

Om leuke ervaringen en andere wintersport verhalen met jullie te delen hebben wij onze bloggers gevraagd om wat leuke dingen te schrijven. Deze blogs gaan over allerlei zaken die je mee kunt maken tijdens de wintersport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst of alle voorbereidingen voor een skivakantie. Maandelijks zullen we een nieuwe blog met jullie delen.

Vintersport blog

Leren skiën. Hoe gaat dat in zijn werk? En vanaf welke leeftijd en tot welke leeftijd kun je deze sport leren? Of moet je ermee zijn opgegroeid? Dat zijn allemaal vragen waar we in deze blog even op in willen haken. Klik op de afbeelding om de volledige blog te lezen.

Vintersport blog

Of je nou al twintig jaar skiet of pas drie weekjes op de ski’s gestaan hebt, er valt altijd meer te leren! Het mocht je misschien verrassen, maar zélfs skileraren kunnen nog altijd veel bijleren. Niks om je voor te schamen dus! Maar hoe word je nu beter? Klik op bovenstaande afbeelding en lees snel verder!

 

Vintersport blog

Je bent de 65 gepasseerd: de leeftijd waarop je overal korting begint te krijgen in Nederland. In musea, het openbaar vervoer, theatervoorstellingen, noem maar op. Eigenlijk wil je ook nog even een weekje gaan skiën, maar daar krijg je geen korting op je skipas omdat je 65-plusser bent. ‘’ben ik te oud?’’ vraag jij jezelf af. Wij kunnen je verklappen: Nee, dat ben je zeker niet!

Vintersport blog

‘’Angst is een slechte raadgever’’ wordt weleens gezegd, en dat is het ook zeker wanneer het skiën betreft. ‘’Hoe kom ik ooit die berg heelhuids naar beneden? Het is zo hoog! Ik kan het écht niet! Het lukt niet!’’. Angst is een fenomeen dat niet alleen voorkomt bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Zonde, want door angst verlies je al snel het plezier in het skiën. En dat terwijl dit met goede begeleiding helemaal niet nodig is!

BETAL SIKKER & NEM

Nyhedsbrev

© SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES