Snesko

 

Snesko

Enhver, der hører ordet vintersport, tænker næsten øjeblikkeligt på skiløb eller snowboarding. Men disse er selvfølgelig ikke de eneste sportsgrene, der hører til vintersport. Der er mange andre sjove aktiviteter i sneen. Selvom flere og flere sportsgrene tilføjes i dag, er der også en række sportsgrene, der traditionelt stadig praktiseres; en af ​​disse sportsgrene er snevandring!

Vintervandring og snesko

Hvor skiløb og snowboarding ofte stopper ved pisten, er det blot starten for vintervandring og snesko. Der er mange off-piste muligheder for at udforske det store skiområde SkiWelt Wilderkaiser Brixental. Vandring i bjergene er naturligvis altid muligt, men med snesko er det lidt lettere.

Snesko kan ses som brede “baser”, som du kan forbinde til dine normale vandrestøvler. Den brede overflade sikrer, at du ikke synker for dybt ned i sneen. Derudover har snesko skarpe punkter i bunden, der sikrer, at du har nok greb til både at kunne vandre på flade og stejle strækninger.

Vandreruter med snesko

Westendorf har en række udfordrende vandreruter, hvor du lærer dele af bjergene at kende, hvor du aldrig kommer på ski. Snowsports Westendorf har valgt at inkludere snesko i serien ud over alt ski- og snowboardudstyr. Vores specialiserede skileje-personale er opmærksom på alle de vigtige ting du har brug for at vide om sporten og vil derfor sikre dig at du er godt forberedt på eventyret.

Klik her for en oversigt over sneruterne i Westendorf.

“ Westendorf har smukke sne gåture”

 

Reservation

Vil du reservere snesko? Dette kan gøres ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Du kan leje skoene for et beløb på € 8 pr. Dag.

Sneeuwschoenwandelen

Flere oplysninger om sne vandreture?

Se på siden Kitzbueheler-Alpen

Kontakt

Vi forstår, at du gerne vil tale med nogen fra Snowsports som svar på al information på vores websted. Dette kan gøres på forskellige måder. Skriv gerne en besked via kontaktformularen, eller stil et spørgsmål via WhatsApp, Facebook eller ring til os 7 dage om ugen.

Kontaktformular

    BETAL SIKKER & NEM

    Nyhedsbrev

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES