Den hyggeligste skiudlejning i Westendorf

I mere end 30 år har Snowsports Westendorf (tidligere Ski Ideal) været centrum for vintersportsentusiaster, der leder efter en personlig og venlig, men professionel tilgang!

Hvorfor Snowsports Westendorf?

Den billigste i Westendorf
GARANTI FOR LAVESTE PRIS
Personlig tilgang
Masser af valg
Kombiner med skiskole
Fås på 5 sprog
(NL, DE, EN, FR, ES)

Skileje Snowsports Westendorf!

Adressen til leje af ski, skistøvler, snowboards, snowboardstøvler, hjelme og snevandrestøvler!

Masser af valg!

Vi har et bredt udvalg i vores skiudlejning, fra individuelle varer til komplette sæt. Alt opdelt i klare kategorier for begyndere, mellemliggende og avancerede. Vores medarbejdere rådgiver dig personligt for optimal sjov i pisterne.

Gratis udveksling!

Hvis du desværre ikke er tilfreds med det lejede materiale, kan du bytte det helt gratis til en anden vare i samme kategori.

Laveste prisgaranti!

Vi er de billigste leje af ski i Westendorf. Arranger alt på ét sted hurtigt, nemt og billigt, hvilket sparer dig værdifuld ferietid. Og hvis du ser den samme artikel billigere andetsteds, refunderer vi straks prisforskellen. Se her efter forholdene.

Skipas Skiwelt WilderKaiser Brixental

Vil du forberede dig endnu bedre til din skiferie? Gode ​​nyheder! Hos os kan du ikke kun bestille dine skitimer og -udstyr, det er nu også muligt at forudbestille dit skipas i vores webshop. Du kan straks tage dit skipas med dig, når du tilmelder dig dine lektioner eller indsamler dit materiale. Alt på ét sted, og det er så let!

Besøg vores skiskole og skileje i Westendorf

Snowsports Westendorf
Schulgasse 15
A-6363 Westendorf

Telefon: +43 (0)664 99439038
Email: info@snowsportswestendorf.com

BETAL SIKKER & NEM

Nyhedsbrev

© SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES