Snowsports Instructor

Snowsports Instructor er træningsinstituttet for ski- og snowboardlærere i Europa og er en del af Snowsports-familien. Med skiinstruktørbeviset, bedre kendt som Anwärter, kan du undervise i Østrig, Tyskland og Schweiz. Anwärter-træningen varer normalt 10 dage og finder sted på forskellige datoer og forskellige steder i Østrig.

Udover den regelmæssige træning tilbyder Snowsports Instructor også delt træning. Du får mulighed for at opdele træningen over 2 perioder. Du starter med det første 5-dages kursus på et af SnowWorld indendørs steder i Holland. Efter et par uger rejser du til Østrig i de resterende 5 dage. Fordelen ved dette er, at du har tid mellem de to dele til at træne din teknik og lære teorien. Dermed  ankommer du godt forberedt til Østrig. Denne træningsvariant er naturligvis også givet af østrigske undervisere, også kendt som “Ausbilders”.

Som skiinstruktør er det selvfølgelig vigtigt, at du taler godt tysk. Selvom størstedelen af ​​vintersportentusiaster er hollandske, skal du også beskæftige dig med tyske og engelske gæster. Af denne grund gives det meste af uddannelsen på tysk. Det er derfor en fordel, at du har en vis kontrol over det tyske sprog. Er du ikke særlig god til tysk endnu? Bare rolig, Snowsports Nederland er for nylig begyndt at tilbyde et online tysk kursus. Ved hjælp af dette kursus vil du tale meget bedre tysk efter kort tid!

Kan du allerede forestille dig selv på pisterne og arbejde for vores skiskole? Og vil du gerne få det rigtige eksamensbevis til dette? Flere oplysninger kan findes på hjemmesiden for Snowsports Instructor.

Vi ses snart under et af Snowsports Instructor Anwärter-træningskurser!

Team Snowsports Instructor

snowsports nederland

BETAL SIKKER & NEM

Nyhedsbrev

© SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES