Indkvartering Westendorf

Indkvartering Westendorf

Gasthof zum Lendwirt

Ved foden af Westendorf ligger Gasthof Zum Lendwirt, en hyggelig østrigsk kro. Det ligger i Windautal-dalen. Naturjuvelen Windautal og dens eventyrlige bjergverden med bjergtoppe på op til 2.400 m byder på et næsten uudtømmeligt vandre-, mountainbike-, ski- og rekreativt område tæt på golfbanen i Westendorf. Det ligger 1,5 km fra gondolen, der både sommer og vinter fører dig til et af verdens største og mest moderne skiområder – SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental.

Mountain view Apartments

I nærheden af centrum af Westendorf finder du de renoverede Mountain View Apartments. Disse luksuriøse lejligheder er ideelle til at tilbringe din ferie i bjergene. Den renoverede bygning har også et rummeligt wellness-område. Den fremragende restaurant Michlwirt ligger også i samme bygning.

Indkvartering Westendorf
Indkvartering Westendorf

Landhotel Schermer

Det familiedrevne 4-stjernede Superior Hotel i Westendorf ligger på et roligt, solrigt plateau midt i Kitzbühel-alperne. Om sommeren er det et cykel- og vandreparadis. Om vinteren ligger det bedste skiområde med adgang til Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental og Kitzbühel lige bag hotellet. Glæd dig til en hyggelig og god ferie blandt venner.

Residenz Illyrica Tirol

Residenz Illyrica Tirol består af 40 lejligheder, som er velegnede til 2 til 14 personer. De fleste lejligheder har en terrasse eller balkon, og alle har en smuk, bred udsigt over Kitzbühel-alperne. Desuden huser komplekset den anden Glennie’s Restaurant. Komplekset ligger kun 300 m fra skilifterne. Westendorf er en del af SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental og ligger midt i Kitzbühel-alperne. Wilder Kaiser-skisportsområdet er rigt med omkring 300 km pister.

Indkvartering Westendorf
Indkvartering Westendorf

Haus Veronika by MIHA

Alle lejlighederne er indrettet med kærlighed og sans for detaljerne og har et fuldt udstyret køkken, en hyggelig opholds- og spiseplads og varierer i antal soveværelser og badeværelser. Afhængigt af lejlighedstypen kan der være plads til mellem 1 og 8 personer. Vores udhus med 3 lejligheder kan også bookes som et feriehus for op til 16 personer.

Kontakt

Vi forstår, at du gerne vil tale med nogen fra Snowsports som svar på al information på vores websted. Dette kan gøres på forskellige måder. Efterlad en besked via kontaktformularen, eller stil et spørgsmål via WhatsApp, Facebook eller ring til os 7 dage om ugen.

Kontaktformular

    BETAL SIKKER & NEM

    Nyhedsbrev

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES