Haus Veronika by MIHA

Alle lejlighederne er indrettet med kærlighed og sans for detaljerne og har et fuldt udstyret køkken, en hyggelig opholds- og spiseplads og varierer i antal soveværelser og badeværelser. Afhængigt af lejlighedstypen kan der være plads til mellem 1 og 8 personer. Vores udhus med 3 lejligheder kan også bookes som et feriehus for op til 16 personer.

Lad dig inspirere af vores charmerende ferieby midt i det maleriske bjerglandskab i Kitzbühel-alperne og nyd gæstfriheden i Haus Veronika! Vi ser frem til dit besøg!

Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA

Oplev naturen på tæt hold, genopdag dig selv, eller skub dine egne grænser. Østrig byder på optimale betingelser for en varieret ferie. Uanset om du vil opleve den fascinerende bjergverden til fods, på cykel, på hesteryg, fra luften eller på vandet, kan alle opleve naturen her på deres egen måde. De forskellige landskabstyper er enestående i Europa. Her ligger imponerende bjerge, dybe grønne skove og dale og varme, funklende søer af drikkevandskvalitet side om side. Kedsomhed er forbudt!


Er du interesseret i at booke en ferie i dette dejlige pensionat? Så skal du udfylde kontaktformularen nedenfor eller kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger:

Telefon nummer: +43 676 3929747
E-mail: info@hausveronika.tirol

Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA

Kontakt

Vi forstår, at du gerne vil tale med nogen fra Snowsports som svar på al information på vores websted. Dette kan gøres på forskellige måder. Efterlad en besked via kontaktformularen, eller stil et spørgsmål via WhatsApp, Facebook eller ring til os 7 dage om ugen.

Kontaktformular

    BETAL SIKKER & NEM

    Nyhedsbrev

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES