Gruppebestillinger

Skal du på ferie med en stor gruppe? Så kender du utvivlsomt den “kamp” der følger med det at tilrettelægge skiundervisning og skiudstyr. Udover at det er meget tidskrævende at arrangere alt, sker det ofte også via en separat skileje og skiskole. Hos Snowsports Westendorf kan alt arrangeres under ét tag!

Snowsports Westendorf forsøger at yde enhver bekvemmelighed. Vores medarbejdere er uddannet til at hjælpe så meget som muligt i henhold til vores kunders ønsker og behov. Derfor er vi glade for at tilbyde et specielt tilbud til grupper fra 6 personer, såsom familier, store familier, vennegrupper eller firmaudflugter!

For grupper større end 10 personer kan vi endda give en udfyldningsplan, som let kan udfyldes af enhver person. Dette sparer meget besvær.

“Alt under et tag sparer mig meget tid”

For at give dig den bedst mulige service som gruppe, beder vi dig om at sende følgende oplysninger via kontaktformularen:

Ankomst- og afrejsedato
Antallet af voksne og børn
Antal personer til skiundervisning (voksne og børn)
Antal personer til leje af udstyr (voksne og børn)
Særlige ønsker og / eller behov

Vi foretager et skræddersyet tilbud baseret på denne information. Dette er selvfølgelig helt uden forpligtelse, og justeringer er altid mulige.

For mere information om gruppereservationer kan du altid kontakte os. Dette kan gøres via kontaktformularen, Facebook Messenger, Whatssapp eller telefonisk på +43 664 994 390 38.

groepsboekingen skischool skiverhuur westendorf

Kontakt

Vi forstår, at du gerne vil tale med nogen fra Snowsports som svar på al information på vores websted. Dette kan gøres på forskellige måder. Skriv gerne en besked via kontaktformularen, eller stil et spørgsmål via WhatsApp, Facebook eller ring til os 7 dage om ugen.

Kontaktformular

  Besøg vores skiskole og skileje i Westendorf

  Snowsports Westendorf
  Schulgasse 15
  A-6363 Westendorf

  Telefon: +43 (0)664 99439038
  Email: info@snowsportswestendorf.com

   

  BETAL SIKKER & NEM

  Nyhedsbrev

  © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES