Coronavirus Westendorf

Sidste opdatering: 18-01-2021 17:00

Vores skiskole har været åben siden fredag ​​den 25. december og er i øjeblikket åben efter aftale. Private ski- og snowboardundervisning kan bookes til både børn og voksne. Gruppelektioner er desværre ikke mulige i betragtning af de strenge koronaregler.

Skiudlejningen er også åben efter aftale.

For mere information eller for at lave en aftale kan du kontakte os via e-mail på info@snowsportswestendorf.com eller telefonisk på +43 (0) 664 99439038.

Lock down

Ifølge den seneste pressekonference (17. januar) bliver Østrig låst indtil 7. februar. Alle hoteller, lejligheder og catering vil forblive lukket i det mindste indtil slutningen af ​​februar. Ikke-vigtige butikker (handel) og fysiske tjenester såsom frisører forventes at åbne den 8. februar.

Der er i øjeblikket også en 10-dages karantæneforpligtelse for at rejse ind i Østrig, hvor det kun er muligt at “teste frit” efter 5 dage. Et online registreringsdokument skal også udfyldes.

Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental skiområde forbliver åbent! Forbindelserne mellem de forskellige landsbyer er lukket fra mandag til fredag. Disse åbner også i weekenden.

Forventet åbning for turisme

Turismen forventes langsomt at tage op igen fra begyndelsen af ​​marts 2021. Mere vil blive tydeligt omkring dette omkring 15. februar.

Danmark udsender i øjeblikket en negativ rejsevejledning indtil slutningen af ​​marts. Dette betyder, at der ved en tilbagevenden til Danmark gælder en karantæneforpligtelse.

Vintersport og COVID-19 generelt

Skiløb og snowboarding foregår udendørs i det fri og er derfor sportsgrene, hvor der er lidt kontakt med andre. Som følge heraf er risikoen for forurening lav, og vintersport med korrekt overholdelse af koronatiltag er meget mulig! Du vil ikke gå glip af din uge med skiløb i år, gør du?

Koronatiltagene er udarbejdet i samarbejde med iværksættere i Westendorf og turistcenter Kitzbühler Alpen. Nedenfor finder du en oversigt over disse tiltag for vinteren 2020/21.

Corona måler Westendorf Winter 2020/21

Indkvartering

 • Forskellige gæstegrupper skal holde mindst 2 meter fra hinanden.
 • Medarbejdere, der er i direkte kontakt med gæsterne, skal bære mund- og næsebeskyttelse.
 • Gæsterne skal bære mund- og næsebeskyttelse på offentlige områder, der er åbne for alle.

Skiskoler

 • Grupper, der ikke er større end 10 personer. Dette betyder endnu hurtigere læring, sjovere og endnu mere skiløb.
 • Starttiderne kan ændre sig lidt. På denne måde kan vi sikre, at vi køer ved første lift med mindre.
 • Frokost kan også finde sted på et andet tidspunkt.
 • Som en sikkerhedsforanstaltning testes alle skiinstruktører for COVID-19 en gang om ugen. På denne måde kan vi garantere sikkerheden for vores gæster og skiinstruktører.
 • Så lidt mellemliggende skift af skiklasser som muligt.
 • Ansigtsmasker / buffs er påkrævet under undervisningen.
 • For at handle korrekt med en person, der tester positivt for korona, bemærker vi detaljerne for alle, der følger lektioner med os. Selvfølgelig følger vi reglerne for databeskyttelse.

Skilifte

 • Det er obligatorisk at bære en FFP2-maske i gondoler og stolelifte med baldakin.
 • Hold mindst 2 meter fra hinanden i køen til skiliften.

Après-ski

 • Kun baggrundsmusik
 • Spise og drikke serveres kun mens du sidder ved bordet.
 • Alle gæster skal registrere sig via en QR-kode i hver bar og i enhver restaurant. Dette gælder også for skileje og hoteller.

Kilde: Kitzbühler Alpen

Ønsker du flere oplysninger om koronavirus i Westendorf? Klik her.

Afslapning af annulleringsbetingelser

Coronavirus gør os alle lidt ængstelige. Ikke kun når det kommer til sundhed, men også når det kommer til rejser. Derfor har vi ændret vores afbestillingspolitik for vinteren 2020/21, så du uden problemer kan booke dine skiundervisning og ski- og snowboardudstyr:

Book nu gratis og betal på stedet! Denne kampagne er gyldig indtil 28. februar!

Dette arrangement gælder kun for reservationer foretaget direkte via e-mail eller via vores egen webshop. Hvis du har reserveret via et andet reservationswebsted, finder du et link til afbestillingspolitikken nedenfor:

Standard afbestillingspolitik

Du kan ændre eller annullere en reservation ved hjælp af telefonisk kontakt, en e-mail eller via din egen konto på hjemmesiden.

 • 100% pengene tilbage garanti op til 31 dage før aktiviteten
 • 80% pengene tilbage garanti mellem 30 og 8 dage før aktiviteten
 • 50% pengene tilbage garanti mellem 7 dage og 48 timer før aktiviteten
 • Ingen penge tilbage fra 48 timer før aktiviteten

Kontakt

Vi forstår, at du gerne vil tale med nogen fra Snowsports som svar på al information på vores websted. Dette kan gøres på forskellige måder. Efterlad en besked via kontaktformularen, eller stil et spørgsmål via WhatsApp, Facebook eller ring til os 7 dage om ugen.

Kontaktformular

  Besøg vores skiskole og skileje i Westendorf

  Snowsports Westendorf
  Schulgasse 15
  A-6363 Westendorf

  Telefon: +43 (0)664 99439038
  Email: info@snowsportswestendorf.com

   

  BETAL SIKKER & NEM

  Nyhedsbrev

  © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACY POLICY          DISCLAIMER          COOKIES